Свято Першого дзвінка у ЗОШ № 18

Жовтіє листя на тополі

Летять у синяві хмарки

Відкрито навстіж двері в школі-

Ідуть до школи школярі.

1 вересня яскрава, барвиста, осучаснена 18 школа відкрила двері для своїх учнів на цікаве та веселе свято знань – Першого дзвінка.

Традиційно наше свято розпочинаємо з виконання Гімну України. Цього року його виконала переможниця багатьох вокальних конкурсів учениця 10-А класу Абатурова Вероніка. А учасники шкільного хору «Благовіст» для всіх виконали шкільний гімн. Традиційно привітали усіх учасників свята директор школи та секретар міської ради, знаний випускник 18 школи Паладійчук С.Б.

На свято Першого дзвінка з країни Школярії до першачків завітала Княгиня знань із своїми помічниками-відмінниками, які подарували нашим маленьким учням яскраві стрічки, що символізують дорогу до знань, нових відкриттів та науки. А дітки в свою чергу пообіцяли гарно вчитися, любити школу, свій клас та вчителів.

До надання першого дзвоника цьогоріч долучилися представники від кожного першого класу. Випускники 11 класу разом з п’ятьома дівчатками-першокласницями дали перший дзвоник на перший урок.

Щорічну акцію «Допомога замість квітів», яку ініціювали учні шкільної учнівської ради, зарувшись підтримкою дирекції школи та батьків, підтримали усі учасники заходу.

За нашою доброю шкільною традицією випускники завели у школу першокласників на перший у їхньому житті урок. А батьки першокласників, які є випускниками школи, тримали вишитий барвистий, шкільний рушник, який буде оберігати їхніх дітей від усього злого упродовж шкільного життя.

Педагог-організатор ЗОШ №18

Полюхович Т. В.


Кiлькiсть переглядiв: 0
Рівненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Рівненської міської ради

33018 м. Рівне,

вул. Карпинського, 15а.

телефон

(0362)63-47-99

Дата останньої зміни 16 Квітня 2024

Фотогалерея