«Exit Tour» у ЗОШ № 18: враження вчителя

Спілкування іноземними мовами корисне і просто необхідне тим, хто прагне опанувати іноземну мову.А якщо це спілкування на актуальну тему, а людина, з якою спілкуєшся позитивна, весела, тоді це просто безцінний досвід.

Лектори волонтери відвідали ЗОШ № 18 . Теми, що справді цікавлять сьогодні і дітей і дорослих, легка, дружня та невимушена атмосфера спонукали учнів розкритися, бути щирими, і , що порадувало, напевне, найбільше, подолати мовний бар'єр і вступити у діалог іноземною мовою, а ще пізнати краще себе і тих, хто поруч.

"Просто про складне" - так коротко можна охарактеризувати заняття з волонтерами.

Особливо хотіла б відзначити волонтера Томаша з Чехії. Талановитий лектор, чудова англійська, жартівливі імпровізації та надцікава форма подання інформації захопили усіх присутніх так, що ми й не помітили, як минув час....А скільки корисної інформації ми отримали, провівши підготоване лектором дослідження...дослідження самих себе.

Впевнена, що цей день не залишив байдужим просто нікого, залишивши приємні спогади та яскраві емоції а також зробив життя нашої школи яскравішим.
Щиро дякуємо волонтерам !!!

Крохмалюк Зоряна Петрівна, вчитель англійської мови


Кiлькiсть переглядiв: 0
Рівненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Рівненської міської ради

33018 м. Рівне,

вул. Карпинського, 15а.

телефон

(0362)63-47-99

Дата останньої зміни 16 Квітня 2024

Фотогалерея