«Exit Tour» у ЗОШ № 18

19 квітня 2018 року у ЗОШ № 18 проходили заходи за просвітницькою програмою «Exit Tour» для учнів 7-их ,8-их, 10-го класів. Заходи розпочалися з виступу американської рок-групи «The Dreamers», що створив позитивний настрій на весь день. Після міні концерту учні 7-их ,8-их, 10-го класів відвідали лекційні заняття. Зокрема, «Булінг у школі: як помітити і як відреагувати», де учні отримали цікаву інформацію, взяли участь у тренінгові, розігрували та коментували різні життєві ситуації.

«Мозок підлітка: як це працює» – на цьому занятті учні дізналися цікаві факти про роботу мозку, а також подивилися відео про ризик.

«Хто я? Класифікація типу особистості та стилі вирішення конфліктів» – заняття, на якому учні познайомилися з цікавим лектором. Він розповів про цінність особистості у соціумі та провів тест для визначення типів особистості. Учні дізналися, хто вони: лев, тюлень, золотистий ретривер чи бобер, а також про свої сильні і слабкі сторони.

«Exit Tour Road Trip» – під час цього заняття учні поділились на команди і взяли активну участь у різноманітних спортивних змаганнях, вчились працювати у команді, здружувались і допомагали один одному.

Всі лекції були по-своєму цікавими, бо лектори розмовляли з учнями англійською мовою. На кожному занятті були присутні вчителі та класні керівники. Вони теж були в захваті і внесли пропозиції щодо обміну досвідом.

Такі заходи потрібно частіше проводити у закладах освіти, щоб діти мали змогу краще пізнати себе, були активними, вели здоровий спосіб життя, розвивали свої морально-духовні якості , цінували, друзів, рідних і себе.

Пролюхович Т.В., педагог-організатор


Кiлькiсть переглядiв: 0
Рівненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Рівненської міської ради

33018 м. Рівне,

вул. Карпинського, 15а.

телефон

(0362)63-47-99

Дата останньої зміни 16 Квітня 2024

Фотогалерея