Свято краси та грації у ЗОШ №18

Осінь у повітрі золотом кружляє

Тільки придивися, тільки попроси.

Звучить мелодія осені барвиста

З квітів, падолисту та калини намиста.

Так, на подвір'ї гарна, пора — осінь,а у ЗОШ №18,16 листопада відбулося традиційне шкільне свято краси та грації “Панна осінь — 2018”. У конкурсі брало участь п'ять найчарівніших, найсміливіших дівчат школи: Аношко Поліна (7-Р клас), Вонс Софія та Кушнір Олександра (8-Б клас), Криворучко Олександра (9-Р клас) та випускниця з 11-А класу Денищук Вікторія. Ведучими свята були Зіневич Рената та Неглядюк Олег, які не тільки оголошували, а й підтримували конкурсанток за сценою. Судило конкурс справедливе журі, випускники нашої школи: Грипіч Петро, Міськов Іван, Галушко Максим та чарівні дівчата з шкільної учнівської ради Маринюк Наталя та Семків Софія. Голова журі — Шуманська Наталія Володимирівна, яка спостерігала за всіма членами журі, щоб справедливо оцінювали учасниць.

Конкурсна програма складалась з п’яти основних конкурсів: представлення «Дівчата бувають різними» - конкурсантки зняли про себе цікаві фільми; новий конкурс «Осіння фантазія» - це квітково-поетичний. Учасниці перетворились хто у фіалку, хризантему, троянду, чорнобривці Дівчата зробили гарні букети, композиції. Зачитували поезії, співали пісні, танцювали, розповідали цікаві легенди. У конкурсі «Ситуацій та запитань» дівчата проявили свою кмітливість та винахідливість, вміння гарно висловлюватись. У конкурсі «Юна господарочка» учасниці здивували своїми кулінарними здібностями та випічкою, вони всі спекли кекси з різними начинками. Конкурс «Мої таланти та захоплення» відкрив для журі учасниць з іншої сторони. Аношко Поліна робить усім своїм подругам та знайомим робить манікюр, а Кушнір Олександра у своєму танцювальному номері задіяла глядачів у залі, чим зробила свій номер оригінальним. Також було дефіле в українському стилі, де дівчата показали свої чудові сукні, вишиті сорочки та своє вміння гарно дефілювати по сцені.

Весь зал в очікуванні… Вмикають музику і заходять вони – наші красуні у вечірніх сукнях. Після цього стало відразу зрозуміло, що в нашій школі самі найвродливіші дівчата.

І ось настала та мить, коли вручатимуть нагороди. Всі затамували подих… «Міс оригінальність – 2018» стає Кушнір Олександра (8-Б), «Міс артистичність – 2018» - Вонс Софія (8-Б), «Міс чарівність – 2018» - Аношко Поліна (7-Р), «Міс глядацьких симпатій – 2018» - Криворучко Олександра (9-Р). Переможницею шкільного конкурсу краси та грації «Панна осінь – 2018» стає випускниця 11-А класу Денищук Вікторія, яка цю перемогу чекала п’ять років, з чим ми всі її вітаємо.

Ми ще раз переконались, що наша молодь талановита, креативна та оригінальна, такі конкурси потрібно проводити, щоб наші діти розкривали в собі все нові і нові грані своєї особистості.

Полюхович Т. В.

педагог-організатор

ЗОШ №18 м. Рівне

Кiлькiсть переглядiв: 0
Рівненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Рівненської міської ради

33018 м. Рівне,

вул. Карпинського, 15а.

телефон

(0362)63-47-99

Дата останньої зміни 16 Квітня 2024

Фотогалерея