Ділимося досвідом пілотування НУШ

Успіх реформи освіти в нашій країні залежатиме від активних, небайдужих та вмотивованих освітян. Із задоволенням повідомляємо, що таких агентів змін, переконаних у необхідності реформи, 26 квітня стало на 34 більше. Наша школа поділилась досвідом пілотування НУШ із заступниками директорів з навчально-виховної роботи м. Рівного. Саме від них залежатиме якісне та ефективне впровадження нових методик та стратегій навчання у школах міста.

Те, що змінам в освіті бути, підтвердила присутність та активна участь у тренінгу заступника міського голови Галини Григорівни Кульчинської та головного спеціаліста організаційно-інспекторського відділу управління освіти Валентини Володимирівни Середюк.

Тренінг розпочався ранковим колом, яке провів директор школи Андрощук Віктор Володимирович

Захід проводили сертифіковані тренери НУШ Пучко Тетяна Альфанасівна, заступник завідувача КУ «РММК», та Меркотан Лариса Іванівна, заступник директора з навчально-виховної роботи ЗОШ № 18.

Уроки в пілотних класах (1-А клас – вчитель Кирильчук Ірина Анатоліївна та 1-В клас – вчитель Пастух Світлана Олександрівна) вразили присутніх самоорганізацією учнів, діяльнісним підходом, емоційною насиченістю.

Меркотан Лариса Іванівна, заступник директора з навчально-виховної роботи ЗОШ № 18


Кiлькiсть переглядiв: 0
Рівненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Рівненської міської ради

33018 м. Рівне,

вул. Карпинського, 15а.

телефон

(0362)63-47-99

Дата останньої зміни 16 Квітня 2024

Фотогалерея