Дев'ятикласники по-новому презентували імідж Шевченка


15 березня у ЗОШ N18 у рамках традиційних Шевченківських днів був проведений літературний брейн-ринг "Найрозумніший" (за творчістю Т. Шевченка ).

Упродовж гри дев'ятикласники занурилися у життєвий та творчий шлях поета, виявивши глибокі знання біографії та літературної спадщини. Учні мали нагоду продемонструвати свою акторську майстерність, розігравши уривок з драми "Назар Стодоля".

Окрім того, школярі підготували своєрідне домашнє завдання : спробували дати відповідь на питання "Яким був би Тарас Шевченко, якби був їхнім сучасником" . Зокрема, учні 9-Р класу підготували літературну композицію, а учні 9-Б та 9-А класів представили свої міркування у формі відеороликів. Журі відзначило оригінальність відео 9-Б класу та оцінило його найвищим балом.

За підсумками конкурсу перемогу здобули учні 9-Р класу, 2-ге місце посів 9-Б, а 3-тє - відповідно, 9-А клас, хоча різниця в балах була зовсім незначною. Та це не найголовніше. Учасники справді продемонструвати гідну гру, виявили глибокий інтерес і пошану до спадщини Кобзаря. Тому віримо, що цей захід сприятиме їхній подальшій роботі та стимулюватиме до нових успіхів. А Тарасове слово й надалі звучатиме у їхніх серцях, зігріваючи їх вірою і натхненням!

О. О. Гайдук, вчитель української мови та літератури

Тарас Шевченко


Кiлькiсть переглядiв: 0
Рівненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Рівненської міської ради

33018 м. Рівне,

вул. Карпинського, 15а.

телефон

(0362)63-47-99

Дата останньої зміни 16 Квітня 2024

Фотогалерея