Семінар з образотворчого мистецтва у ЗОШ №18

Стрітення 15.02.2018 року у ЗОШ №18 було дуже яскравим і символічним, адже на базі закладу проходив семінар учителів образотворчого мистецтва з теми ««Види мистецтва. Декоративно-прикладне мистецтво. Флористика. Декор для інтер’єру з фоамірана».

Педагоги познайомились з цікавою технологією виготовлення виробів з фоамірана. Про роботу з цим матеріалом учителі Жуковська Н.Ю. і Шушляк Р.М. підготували змістовну розповідь, яку супроводжкували презентацією та демонстрацією зразків виробів.

Учителем образотворчого мистецтва ЗОШ № 18 Жуковською Н.Ю. було презентовано досвід роботи з цього питання . Вона розповіла про формування творчих компетентностей учнів на уроках образотворчого мистецтва, про застосування різноманітних технологій зацікавлення учнів творчою роботою.

У ході семінару усі учасники долучились до виготовлення весняної композиції з фоамірана. Кошик з крокусами вдався, усі отримали позитивний настрій на весну, корисні поради, а кожен із педагогів ще раз переконався, що творчі справи завжди приносять задоволення.

Шуманська Н.


Кiлькiсть переглядiв: 0
Рівненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Рівненської міської ради

33018 м. Рівне,

вул. Карпинського, 15а.

телефон

(0362)63-47-99

Дата останньої зміни 16 Квітня 2024

Фотогалерея