Свято краси, таланту та грації «Панна Осінь-2017» у ЗОШ №18

Надворі найгарніша та найрізнобарвніша пора – осінь, а, отже, прийшов час вибрати найчарівнішу «Панну Осінь» серед красунь ЗОШ №18.

9 листопада відбулося традиційне свято краси, таланту та грації «Панна Осінь-2017» у нашій школі. У ньому взяли участь найсміливіші дівчата 8-11 класів.

П’ять учасниць боролися за право стати найкращою у семи конкурсах, серед яких були «Питання від журі», де кожна конкурсантка повинна була показати свої ораторські вміння та розкутість, «Юна господиня», де дівчата представляли свої кулінарні здібності, пригощаючи журі та вболівальників домашньою випічкою. Цікавим було дефіле «Подорож у часі», де красуні намагалася відтворити стиль та моду певного часового періоду 20 століття.

Нелегке завдання було у журі, проте судили конкурс справжні професіонали: Крохмалюк Зоряна Петрівна - відома у Рівному ведуча культурно-масових заходів та вчитель англійської мови у ЗОШ №18, Макрушина Віра Олександрівна – найстильніша вчителька зарубіжної літератури нашої школи, Шуманська Наталія Володимирівна – заступник директора з виховної роботи, Алекс Юркевич – чемпіон України з вело-тріалу серед юніорів та модель «АРТ-моделс», Олександра Корчевська-Цехош – арт-директор у ЕйЕдженсі та Діджитал Дайв Маркетінг (Нью-Йорк), фотограф, Юрій Пилипчук - директор з організації матчів футбольного клубу Верес-Рівне, та Крестинський Едуард - учень 11 класу та поціновувач дівочої краси.

Боротьба за титул «Панна Осінь», була напруженою, адже усі учасниці готувалися сумлінно та серйозно, усі вони є найкращими та найгарнішими. І, все ж, «Панною» стала лише одна конкурсантка – Лис Ірина з 9-А класу, яка і отримала символічну осінню корону у вигляді віночка та сертифікат на безкоштовну фотосесію у фотографа Alex Korchevski.

Варто зазначити, що за результатами онлайн-голосування, яке проводилося у групі Загальноосвітня школа №18 м. Рівного. Навчально-виховна діяльність у мережі Facebook, титул «Міс глядацьких симпатій» виборола Денищук Вікторія з 10-А класу, яка отримала подарунковий сертифікат на б’юті-відео від Алекса Юркевича та символічний подарунок від ФК «Верес».

Веремчук Ю.В., педагог-організатор
Маринюк Н., голова шкільної учнівської ради


Кiлькiсть переглядiв: 0
Рівненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Рівненської міської ради

33018 м. Рівне,

вул. Карпинського, 15а.

телефон

(0362)63-47-99

Дата останньої зміни 16 Квітня 2024

Фотогалерея